Exercitiul de Aerobic te va ajuta sa pierzi din greutate, sa suporti mai bine stresul, sa-ti intaresti sistemul imunitar, sa-ti imbunatatesti tonusul, sa-ti intaresti sistemul cardio-vascular si sa-ti imbunatatesti coordonarea miscarilor.

Din cap pana in picioare, aerobicul iti poate imbunatati toate functiile corpului si te va face sa te simti mai frumoasa si mai fericita.

SERVICII AEROBIC:

Step Aerobic

Fata de programul clasic de aerobic, Step Aerobic aduce in prim plan platforma de step sau ganterele mici si greutatile pentru glezne.
Miscarea de baza este asemanatoare urcatului pe scari, totul fiind facut pe ritm de muzica si presupune atentie sprotitala pozitia corpului si la modul cum pasesti. Te ajuta sa slabesti rapid, iti ofera o mobilitate de invidiat si te ajuta sa iti imbunatatesti activitatea sistemelor respirator si cardiovascular.

Fitball

Reprezinta un revolutionar program de aerobic care foloseste pentru efectuarea exercitiilor o minge de fitness.

Reprezinta o metoda excelenta de ardere a caloriilor si a combate celulita. De asemenea, ajuta la remodelarea siluetei, previne osteoporoza si mareste longevitatea membrelor.

B.C.A.F. (Brate, Coapse, Abdomen, Fesieri)

Program complet de tonifiere prin care se lucreaza fiecare clasa de munschi in parte. In cadrul orelor de BCAF se efectueaza atat miscari de aerobic cat si exercitii la sol folosindu-ne de propria greutate sau de gantere.

Principalele beneficii: cresterea tonusului musculaturii scheletice si cresterea adapatrii organismului la efort.

Butt & Abs & Thighs (abdome,fese, coapse)

Este un program intensiv ce se concentreaza in special pe zonele care ii compun numele.

Este un antrenament intens in care prin exercitii atent selectionate se tonifiaza musculatura abdomenului, fesierilor si coapselor iar tesutul adipos este eliminat.
In cadrul orelor de ABT se folosesc gantere pentru a accentua dificultatea exercitiilor.

Combat & tone

Este un antrenament energic, cu exercitii variate, o combinatie intre elemente specifice de Tae-bo, aerobic si exercitii de tonifiere, atat cu greutatea propriului corp, cat si cu gantere. In cadrul antrenamentului se urmaresc: cresterea tonusului muscular, arderea unui numar cat mai mare de calorii, obtinerea unei mai bune mobilitati si cresterea rezistentei generale cardio.

Steel Tonic

Propune un mod simplu, distractiv si eficient de antrenament, ce combina elemente de cardio cu exerci?ii de tonifiere. Se concentreaza in mare parte pe partea inferioara a corpului, picioarele si fesele fiind impinse la limita in 50 minute de minicoregrafii, care va vor testa rezistenta si abilitatea la maxim. Nu uitam nici de brate, piept si spate, care vor lucra si ele in cadrul acestei clase distractive ce combina intensitatea, actiunea, distractia si transpiratia.

Duo-Pump

Executarea unor exercitii de forta cu propria greutate sau diferite materiale auxiliare claselor de tonifiere - bare, gantere, steppere. Aceste exercitii de tonifiere vizeaza in prima parte a antrenamentului propriu-zis grupele musculare mari - coapse, pectorali, spate. In continuare se solicita grupele musculare mijlocii si mici - gambe, umeri, brate, abdomen, lombarii si fesierii. Finalul acestei clase contine exercitii de relaxare si/sau respiratie tip stretching.